CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 2 de novembre del 2014

PARTIT MOLT TREBALLAT DAVANT UN RIVAL D'ENTITAT


Sant Cugat 1-4 CE Mercantil
Éric 5’, 39’
Pau 8’
Gerard 21’

Aquest cap de setmana de Castanyada el Benjamí D del Mercantil ha visitat el sempre difícil camp del Sant Cugat després d'haver arribat en aquesta jornada cinc amb deu punts sent així el tercer classificat de la competició per darrere del Terrassa i l'Escola de Sabadell.
L'equip del Genís i l'Albert venia després d'una clara i merescuda victòria davant el Juan XXIII i ara tornava a jugar a domicili davant d'un rival amb major entitat i amb un equip més ben format del que es va trobar el conjunt blaugrana el darrer cap de setmana.
El set inicial de l'equip visitant ha estat format pel Roger, com sempre sota pals, l'eix defensiu compòs pel Marc a la dreta i el Pol a l'esquerra, com a mig centre el Gerard amb el Pau i l'Eric a les seves bandes, i com a home referència i capità jugava el Màrius.
Des del primer minut de joc el Benjamí D ha apretat a dalt i va aconseguir així les primeres ocasions del partit. En tan sols dos minuts de joc, l'Eric i el Gerard, respectivament, ja ho han provat amb dos xuts perillosos que el porter del Sant Cugat, el millor de l'equip local durant tot el partit, ha refusat amb certs problemes. Tres minuts més tard, el Màrius també l'ha tingut, però ha estat en la següent jugada quan el Gerard ha fet una bona assistència a l'Eric i aquest ha creuat la pilota al pal llarg obrint així el marcador. Abans d'arribar al final del primer quart, el Màrius ha fet una molt bona jugada individual en un contraatac i ha fet un molt bona passada al Pau que ha marcat després de fintar al seu defensor. D'aquesta manera el resultat era de zero a dos al final del primer període.
En el segon quart ha entrat l'Izan que venia després de la lesió i també l'Aleck, que donaven aire fresc a l'equip. En aquests dotze minuts els visitants han acabat de certificar el seu domini amb contínues jugades col·lectives perilloses que si no fos pel porter rival, haurien ampliat encara més el marcador. Justament l'Aleck i l'Izan han tingut dues ocasions clares, una ha anat a parar al pal i l'altre la desviat la defensa. El conjunt blaugrana buscava constantment el gol de la tranquil·litat però aquest gol no ha arribat fins al minut vint-i-dos després d'un pase de cara que el Gerard ha engaltat de primeres amb un xut potent i llunyà que ha sorprès el porter. Zero a tres a falta dels últims dos quarts.
El tercer quart ha estat més conservador i menys bo futbolísticament. El Sant Cugat s'ha col·locat millor defensivament i el Mercantil no ha trobat la manera de tornar a  marcar. L'àrbitre ha xiulat sessió a favor dels blaugranes però el Marc l'ha enviat fregant el travesser. Els locals provaven de retallar diferències però el Roger ha estat esplèndid durant tot el partit, sempre segur sota pals i blocar molt bé cada pilota que li arribava. Poc abans de la finalització del tercer període l'Eric ha xutat una falta directa amb potència que ha sortit molt a prop del pal dret del porter.
Restaven dotze minuts de joc i semblava que amb el zero tres tot estava decidit, però en el minut u d'aquest últim quart un jugador del Sant Cugat ha fet un molt bon gol fent l'un a tres que tornava a posar als locals dins el partit. Però en dos minuts ha aparegut l'Eric altre cop que ha vist el porter avançat i ha col·locat una vaselina espectacular a l'escaire sentenciant el partit amb l'un a quatre definitiu. En els minuts que quedaven de partit el Mercantil ha insistit jugada rere jugada intentant marcar altra vegada però el marcador ha quedat així i el Benjamí D ha aconseguit tres punts més que l'han situat segon classificat a l'espera del que fagi l'Escola de Sabadell.
En general partit molt comolet i treballat de l'equip, amb intensitat defensiva i molta fluidesa en atac completant jugades col·lectives que han permès sumar la quarta victòria en cinc jornades. La setmana vinent torna a jugar-se a casa davant un rival encara més complicat, la Penya Blaugrana de Sant Cugat.
Primer de tot vull donar les gràcies al Genís després d'aquestes dues temporades amb ell des que em va donar la confiança de ser el seu ajudant quan entrenava al Prebenjamí C, després amb les dues bones temporades amb el Prebenjamí A i el Benjamí D; i ara amb altre cop amb el Benjamí D on he passat uns anys esplèndids amb moltes emocions des de la banqueta, felicitat, frustració, alegries, tristesa, però sobretot, moltes ganes de treballar amb aquests nens que m'han donat molt, segurament més del que jo els hi he donat a ells.
També els vull agraïr a ells aquests anys que he estat a la banqueta al costat del Genís. Vull donar les gràcies a tots els jugadors que van formar el Prebenjamí A i Benjamí D de les dues darreres temporades: Iker, Cristian, Cesc, Julen, Guillermo, Rubén, Hugo, Marc, Andrés i el Victor.
També vull donar les gràcies als jugadors del Benjamí C que també he pogut treballar amb ells ens els entrenaments d'aquestes setmanes.
I ara sobretot després de tan sols dos mesos, aquests jugadors del Benjamí D d'aquest any m'han fet passar molt bons moments, sempre treballadors als entrenaments i sense fallar als partits, demostrant que cada un d'ells té la seva qualitat, però sobretot demostrant que tots junts són un equip espectacular. Aquest equip promet i és un cert candidat a l'ascens aquesta temporada.
Per tant, moltes gràcies al Roger, Marc, Pol, Gerard, Pau, Eric, Aleck i Màrius per totes aquestes setmanes que m'heu fet passar i us desitjo molta sort a tots. Demostreu que sou un gran equip i ho acabareu disfrutant al final de temporada.

Recordeu que aquest comiat no és definitiu, perquè sempre que pugui us animaré des de la grada o des de la banqueta, així que fins aviat!

Albert Del Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada