CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 22 de novembre del 2014

IMPORTANT VICTÒRIA EN UN CAMP COMPLICAT – BENJAMÍ C


Futbol Base Terrassa 3-7 CE Mercantil
Max 5’, 17’, 29’
Guillermo 31’, 43’
Jan 42’, 47’

El Benjamí C del CE Mercantil ha sumat, aquest dissabte al matí, tres punts molt importants per seguir a dalt en la classificació. Visitava la ciutat de Terrassa, per jugar a l’Estadi Olímpic contra el Futbol Base Terrassa, equip situat en sisena posició a tan sols tres punts dels blaugranes, per tant, l’encontre era de importància, per distanciar-se dels perseguidors. El partit, tot i el resultat final, no ha estat fàcil, especialment en la primera part, on tots dos equips han disposat de grans ocasions de gol; en la segona ja ha estat diferent, i els visitants, s’ha apoderat de la pilota i han sentenciat el matx.
El primer quart estava molt encallat, molt joc físic i sense gaires ocasions; fins que el Max, en el cinquè minut i després de rebre una gran assistència del Jan des de la banda esquerra, ha fet el zero a un. Seguidament el Terrassa han tingut dues ocasions molt clares, però el Ruben, amb molta seguretat i solvència, a part de la qualitat que té, ha evitat els gols. El Max, en el disset a posat terra de per mig, i amb assistència de l’Àlex Mateo, ha fet el zero a dos. En la següent jugada, els locals han retallat distàncies, aquesta vegada, el Ruben no ha pogut fer res, ja que el xut a estat a boca de canó. La primera part ha acabat amb un pal de l’Àlex Mateo; i la segona ha començat amb un travesser a llançament de falta del Guillermo. En aquesta part és on s’ha vist millor el joc blaugrana, que a part dels cinc gols, han fet moltes més ocasions, i per moments, han jugat força bé. El Max, ha fet el seu hattrick en el minut vint-i-nou, i el Guillermo, dos minuts més tard, de falta, ha fet el un a quatre. El partit semblava tancat, però els locals, en la primera vegada que han trepitjat l’àrea blaugrana han fet el dos a quatre. Abans del gol, el Mateo ha enviat una altre pilota al travesser en un bon xut des de la banda esquerra. Quedaven dotze minuts i no estava clar, tot i el domini Mercantilista, però en dos minuts, el quaranta-dos i quaranta-tres, ha quedat vist per sentencia; primer el Jan, que ha fet el cinquè, i després el Guillermo, amb una jugada individual, ha fet el sisè. El Terrassa, tres minuts més tard ha tornat a retallar distàncies, però el Jan, amb una bona jugada, ha fet el seu doblet, deixant el marcador amb el tres a set final.

La pròxima setmana, l’equip rebrà el seu immediat perseguidor, el Manresa; el partit es jugarà dissabte a les dotze al nostre camp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada