CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 15 de novembre del 2014

TRES PUNTS MÉS EN UN PARTIT AMB POC FUTBOL


PB Ramon Llorenç 0-3 CE Mercantil
Éric 27’, 31’
Màrius 46’

El Benjamí D ha sumat, aquest dissabte al matí a Rubí, tres punts més, que l’han col·locat líder provisional a falta de saber els resultats dels dos primers classificats. L’encontre s’ha guanyat, però s’ha fet amb un partit força gris; la climatologia, un fort vent, la poca circulació de pilota, la falta d’encert de cara a porteria i el bon afer del rival, han fet que els blaugranes no fessin un bon partit, però com ha es sap, durant la temporada n’hi ha d’aquests partits, i el més important en aquests casos, és sumar els tres punts en joc i cap a casa.
Tot i el comentat anteriorment, el resultat és curt per les ocasions que s’han tingut; els rivals també n’han tingut, però clares només una, ja que el Roger no ha tingut gaire feina. En al primera part ha estat, on especialment, ha faltat encert de cara a porteria; el Pol i l’Éric han tingut les primeres ocasions de gol als minuts tres i quatre. El Màrius ha estat protagonista en les següents quatre ocasions de gol, que tres han acabat als pals i l’altre a fora amb el porter ja batut. La primera després d’una bona passada del Izan, que el deu blaugrana ha xutat al pal i la pilota ha acabat a fora, la segona al minut dotze i després d’una gran passada del Gerard, aquesta s’ha estavellat al travesser; la tercera ocasió també ha acabat al travesser, en una gran jugada amb l’Aleck, que el Màrius ha acabat amb una vaselina. I la quarta ha estat una doble ocasió de gol, on després de rebre la passada del Pol, s’ha plantat davant del porter, que li ha tret la primera, però s’ha emportat el refús, i quan ja tots celebràvem el gol, la pilota ha sortit lentament a fora. Així ha acabat la primera part.
La segona s’han vist menys ocasions de gol, el vent ha augmentat i això ha dificultat encara més el partit. Però les poques que s’han tingut han acabat amb gol; el zero a un ha estat marcat per l’Éric, després de rebre una bona passada del Gerard i finalitzant molt bé per sobre del porter; el segon, quatre minuts més tard, també ha estat de l’Éric, aquesta vegada després d’un refús en una bona jugada del Pau. I el tercer, en la millor jugada del partit, ha estat marcat pel Màrius; una jugada on ha començat amb una recuperació a propi camp de l’Aleck que ha jugat amb el Pau, aquest a un toc li ha tornat i el nou blaugrana ha vist la desmarcada del Màrius a l’espai, li ha passat i aquest, creuant molt bé la pilota, ha fet el zero a tres definitiu.

Cal oblidar aquest partit i preparar el següent, que serà el pròxim dissabte a casa i a dos quarts de dues contra el Castellar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada