CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 9 de novembre del 2014

NOVA EXHIBICIÓ BLAUGRANA – BENJAMÍ D


CE Mercantil 4-1 PB Sant Cugat
Pau 32’, 33’
Màrius 34’
Éric 39’

El Benjamí D del CE Mercantil ha sumat, aquest diumenge al matí, tres punts més, hi ho ha fet a base d’actitud, esforç, futbol i gols. El rival, quart classificat a la lliga i a tan sols tres punts dels blaugranes, la Penya Blaugrana de Sant Cugat, ha plantat cara durant la primera part, on s’ha vist un encontre força igualat, on tots dos equips han disposat d’ocasions de gol, tres per part visitant, dues faltes i un xut llunyà, totes molt ben aturades pel Roger, i forces ocasions més per part local, com els xuts del Pau i l’Éric, una internada per banda del Pau que el Màrius no ha arribat per poc, un gran remat de cap del mateix Màrius a centre del Víctor, on un xut llunyà del mateix Víctor. Tot i tenir més ocasions de gol, el partit no es veia clar; el Marc i el Maikel han fet un gran treball defensiu ajudats per un gran Gerard al mig del camp, on tallava i distribuïa bé la pilota, però a partir de tres quarts de camp la cosa es complicava, a causa del rival, molt ben tancat al darrera i esperant per fer contraatacs.
Però tot a canviat a la segona part, on els jugadors del Mercantil han començat a moure la pilota a molta més velocitat, i això ha permès, a part de veure un gran futbol col·lectiu, moltes més ocasions de gol i molt més clares. Això a portat al primer gol blaugrana, marcat pel Pau, que des de la banda dreta li ha caigut la pilota, i amb un xut ras a fet el un a zero. A partir d’aquí els locals s’han deixat anar i amb tres minuts han sentenciat el partit. El mateix Pau, i des de la mateixa posició però creuant molt bé la pilota, ha fet el dos a zero a passada del Víctor; el Màrius, un minut més tard, i amb una gran passada de l’Éric, s’ha anat del seu marcador i des de dins de l’àrea a fet el tercer gol. El mateix deu blaugrana hagués pogut fer el quart un minut més tard, però el seu xut ha anat a fora. Al trenta nou ha arribat el quart, on l’Éric, després de rebre una gran assistència del Gerard, no ha perdonat, i amb un bon xut ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Els rivals han aprofitat l’única errada en tot el partit per fer el gol de l’honor, ja que no quedava més temps, i el Mercantil ha sumat tres punts més que el deixen tercer empatats a punts amb el segon i a tan sols dos punts del lideratge.

La pròxima setmana l’equip es desplaçarà a Rubí pe enfrontar-se a la Penya Blaugrana Ramon Llorenç; el partit es disputarà a dos quarts de dotze del dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada