CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 29 de novembre del 2014

S’ACABA LA RATXA – BENJAMÍ C


CE Mercantil 3-5 CE Manresa
Max 13’
Luca 14’
Àlex Mateo 33’

El Benjamí C, després de cinc victòries consecutives, ha perdut aquest dissabte al matí a casa contra el CE Manresa, un equip molt ben ordenat i molt fort defensivament. El partit ha estat molt igualat, amb alternances constants de joc i en el marcador, però el que menys errors ha comés, especialment en defensa, s’ha emportat el tres punts en joc. Els primers deu minuts han estat els més igualats, on cap dels dos equip ha tingut ocasions de gol; no ha estat fins el minut tretze, que el Max, després d’una gran passada de l’Àlex Morer, ha fet el un a zero. Un minut més tard, el Luca, amb una bona jugada per la banda dreta i amb un xut creuat, ha fet el segon. Això feia pensa que la balança es decantaria cap al costat locals, però a les acaballes de la primera part, el Manresa ha sabut empatar en aprofitar dos errors defensius del Mercantil. Durant aquests minuts entre els dos gols de cada equip, els blaugranes han jugat els millors minuts del partit, però el bon joc no s’ha transformat en gol, tot i les ocasions creades, i això ha permès mantenir al Manresa viu.
La segona part ha començat igual, domini locals, però els Manresans, amb un molt bon xut des de fora l’àrea han capgirat el resultat. Això ha provoca, que durant uns minuts, hi hagués un cert descontrol en l’equip de l’Adrià i el Genís, però el Jan, amb una gran jugada per banda esquerra, ha cedit el gol amb safata a l’Àlex Mateo, que no ha fallat hi ha tornat la igualada en el marcador. Quedaven poc més de deu minuts, i el partit s’ha tornat boig, amb anades i tornades de tots dos equips, i aquí és on els visitants han estat més encertats, i amb dos gols més han guanyat el partit.
Cal seguir treballant per millorar aquests petits errors que moltes vegades costen punts, però en línees generals, els locals no han fet un mal partit.
Ara toca descansar per d’aquí quinze dies visitar el camp dels quarts classificat, el Castellbisbal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada