CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 15 de novembre del 2014

QUARTA VICTÒRIA A CASA; QUARTA GOLEJADA


CE Mercantil 13-2 Junior CF
Max 14’, 19’, 29’, 33’, 46’
Àlex Mateo 1’, 2’
Àlex Morer 8’,13’
Jan 16’, 40’
Luca 42’, 44’

Quatre partits a casa, quatre victòries, quatre golejades, totes elles amb marcadors de dues xifres; el Benjamí C del CE Mercantil esta intractable a casa. Avui, amb la visita del penúltim classificat de la lliga, el Junior, s’han sumat tres punts més, No ha estat el millor partit, però s’ha jugat força bé, s’han vist bones combinacions, bones desmarcades, i sobretot, bons gols.
El partit ha començat molt bé, ja que en tres minuts s’han vist dos gols, tots dos amb els mateixos protagonistes, el Luca assistint i l’Àlex Mateo finalitzant. El primer ha estat en el segon minut de joc i el segon en el tercer. El tres a zero no ha tardat en arribar ha estat en el vuitè minut i marcat per l’Àlex Morer amb un gran xut després d’una sacada de banda. El quart també ha estat marcat per l’Àlex Morer, aquesta vegada amb una falta a la frontal de l’àrea, que amb molta classe ha col·locat a la base del pal del porter. El cinquè ha estat del Max, en una ràpida contra i deixant el porter assegut al terra. El Junior només ha tingut dues ocasions de gol en tot el partit, i totes dues en acabat dins la porteria; totes dues han estat en contres, i el primer ha arribat en el minut quinze de joc. Però només sacar del mig del camp, i després d’una bona col·lectiva, tocant molt bé la pilota, el Jan ha finalitzat amb el sis a un. El setè, del Max, ha assistència del Jordi, just abans dels descans.
La segona part ha començat amb un altre gol del Ma, aquesta vegada amb assistència del Luca; el novè també ha estat del onze blaugrana, aquesta vegada aprofitant un refús. El desè, del Jan, després d’una bona pressió sobre la defensa contrari, on ha robat molt bé la pilota hi ha finalitzat ell sol. El onzè i dotze gols, han estat marcats pel Luca; entremig d’aquets dos gols que han estat amb tres minuts de diferència, el Junior ha fet el seu segon gol. El Max, amb el seu cinquè gol, i el tretzè de l’equip, amb assistència del Luca, ha tancat el partit.

Passat el tros de campionat on s’ha jugat contra equips de la part mitja i baixa de la classificació, ara començarà el tram on es jugarà contra equips de l apart mitja alta; esperem està igual de bé i seguir sumant punts i com avui, retallant punts als primers classificats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada