CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 1 de novembre del 2014

EL BENJAMÍ C ES FA FORT A CASA


CE Mercantil 11-1 EF Bonaire
Max 2‘, 6’, 12’, 18’, 46’
Àlex Mateo 14’, 24’, 30’, 44’
Jan 1’
Luca 28’

Tercer partit a casa del Benjamí C, tercera victòria i tercera golejada, aquesta vegada, onze a un. El rival, l’Escola de Futbol Bonaire, equip de la zona baixa de la classificació, no ha pogut fer res, i veia com un darrera l’altre anaven arribant els gols. Ha estat, probablement, el millor partit del Benjamí C d’aquesta temporada, ja que a part dels onze gols, s’ha jugat molt bé a futbol, tocant la pilota amb criteri, canviant l’orientació, desmarcant-se molt bé amb diagonals, és a dir, tot el que treballem durant la setmana, avui els joves jugadors blaugranes ho han exportat al camp a la perfecció. Cal destacar, que probablement, al llarg de la història del nostre club, pocs equip, i podríem dir cap, ha començat una temporada guanyant els tres primers partit a casa per un marcador amb dues xifres, és a dir, com a mínim arribant els deu gols. Per tant, els nostres jugadors poden estar contents del seu rendiment com a locals.
El partit s’ha posat de cara ràpidament, quan el Jan, amb una jugada individual, ha fet  el un a zero en el primer minut de joc; el Max, un minut més tard, ha fet el segon regatejant molt bé al porter. El tercer no ha tardat en arribat, hi ha estat el mateix Max en el sisè minut. A les acaballes del primer quart s’han vist dos gols més; el primer del Bonaire, en una de les poques ocasions que s’ha costat a l’àrea del Mercantil, i després d’una sèrie de mals refusos, han aconseguit retallar distàncies, fent el tres a un; però el Max, amb una ràpida jugada de tot l’equip ha deixat les coses clares, hi ha fet el quart. L’Àlex Mateo ha estat l’encarregat de fer el cinquè amb una excel·lent diagonal des de la banda esquerra hi aprofitant una passada del Max. El sisè, ha estat també obra del Max, amb una ràpida contra. I abans del descans, els dos protagonistes anteriors, s’ha associat una altre vegada per fer el setè gol, culminat per l’Àlex Mateo. El resultat hagués pogut ser més ampli al descans, però les ocasions del Max, Àlex i del Jordi, que ha arribat molt bé fins la línea de fons, no han estat rematades amb prou encert.
La segona part és on s’ha vist més bon futbol, on el Mercantil, amb un joc molt de toc però donant molta velocitat a la pilota, ha destrossat el rival, aconseguit cinc gols més i infinites ocasions de gol. El vuitè ha estat marcat pel Luca, però ha estat una jugada on tots els jugadors de l’equip han tocat la pilota, ha passat per la dreta, per la esquerra, per la porteria, pel mig, fins que ha acabat als peus de Luca, que des de dins de l’àrea ha marcat el millor gol del partit. El novè ha estat al minut trenta i de l’Àlex Mateo, robant la pilota i finalitzant ell sol la jugada. Abans del desè gol s’ha vist dues bones jugades, que han acabat amb dues rematades al pal, totes dues del Luca, i una aturada pel porter, amb un bon xut de l’Àlex Morer. El Diego i el Marcos estaven fent jugar l’equip molt bé, i els dos han sabut donar sortida a la pilota amb una gran velocitat i això ha permès cansar l’equip contrari i que ens els últims minuts arribessin dos gols més. L’Àlex Mateo, ha engaltat una passada del Max per fer el deu a un, i el Max, en el quaranta-sis, amb una jugada individual, ha tancat el marcador fent el onzè gol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada